NIŠTA BEZ REKLAME

Tekst

MARKO HRENOVIĆ I SLAVICA ŠNUR

Režija

PETRA DUGANDŽIĆ

Dobna skupina

16+

Premijera

20. TRAVNJA 2023.

Trajanje

90 MINUTA

GLUMCI I AUTORSKI TIM

IGRAJU:
Ana Begić Tahiri
Draško Zidar
Zoran Pribičević
Nikolina Prkačin

OPIS PREDSTAVE

U ovoj hit predstavi duboko uronjenoj u hrvatsku stvarnost, pratimo svakodnevicu jedne uspješne domaće marketinške agencije, i to kroz sjajne glumačke izvedbe.

Draško Zidar maestralno glumi direktora agencije Orkana, ljubitelja životinja, posebno janjeta na ražnju. Njegovu najvjerniju obožavateljicu, lijevu i desnu ruku, a najčešće i mozak, Dolly, igra jedna od hrvatskih najboljih komičarki Ana Begić Tahiri. Nina je moralna vertikala svoje generacije, borac za ljudska prava i političku korektnost, a igra je mlada glumačka nada Nikolina Prkačin. Poznato lice s malih ekrana, Zoran Pribičević, igra Peru Žlahtinu – glumca kojeg je angažirala agencija, ugodnog oku, ali ne i uhu, zaljubljenog u sebe i svoje nule na računu.

Upravo će Pero svojim nespretnim javnim istupom o osjetljivoj ženskoj temi dovesti svoju karijeru, ali i Agenciju, u problem. Dok gledamo kako Agenciji ljuti klijenti otkazuju jedan posao za drugim, a Peri se raspada karijera, otkrit ćemo i koga je od naših junaka pogodila Amorova strelica. Kako će se zazvrzlama otpetljati i hoće li imati sretan završetak, doznat ćete kroz vrhunsku igru naše glumačke podjele, u predstavi Ništa bez reklame.

Dosta vam je političke korektnosti? Muka vam je od woke gluposti? Siti ste cancel kulture? Onda je ovo predstava koju morate pogledati!

Na Rasporedu

NEDJELJA
22.09. 20:00

NIŠTA BEZ REKLAME

ZIA Produkcija
Trajanje: 90 minuta
SUBOTA
02.11. 20:00

NIŠTA BEZ REKLAME

ZIA Produkcija

Prodaja ulaznica – USKORO

Trajanje: 90 minuta
ČETVRTAK
21.11. 20:00

NIŠTA BEZ REKLAME

ZIA Produkcija

Prodaja ulaznica – USKORO

Trajanje: 90 minuta